Dit zijn de 3 mooiste verfkleuren voor in de woonkamer

Dit zijn de 3 mooiste verfkleuren voor in de woonkamer

De woonkamer verdient zonder twijfel de meeste aandacht van het huis. Het is immers de ruimte waar je de meeste tijd doorbrengt met je partner, met het gezin of met vrienden. Een goede basis, zoals een juiste kleur verf op de muur, is dan ook erg belangrijk. Dit zijn de 3 mooiste verfkleuren voor in de woonkamer. De Bell schilderwerken in Etten-Leur denkt graag met je mee over je verfklus.

Neutrale en aardse kleuren doen het altijd goed

Vandaag de dag is rust in het interieur belangrijker dan ooit. We zijn namelijk maar al te druk met werk en het sociale leven. Door te kiezen voor neutrale en aardse kleuren, zorg je altijd voor een mini-oase als je thuis komt na een drukke en hectische dag .

Een hotel-chique gevoel door te kiezen voor donkerblauw

Vooral in oude panden doet men er maar al te graag alles aan om de allure en klasse te behouden. Donkere kleuren doen het dan altijd goed. Denk hierbij aan donkerblauw en donkergroen. Deze kleuren zorgen voor een hotel-chique gevoel en tillen de sfeer van het interieur meteen naar een hoger niveau.

Ga voor de gewilde Japandi stijl met wit op de muur

Misschien heb je er nog niet van gehoord, maar de Japandi stijl is vandaag de dag onwijs gewild. Dit is een combinatie van de interieurstijlen uit Japan en Scandinavië. Je kunt hierbij denken aan strakke lijnen, abstracte kunst en zachte en fijne materialen. Witte strakke muren doen het dan altijd goed.

Altijd een strak en fantastisch resultaat dankzij De Bell Schilderwerken Etten-Leur

Nu je weet wat de 3 mooiste verfkleuren voor in de woonkamer zijn, is het tijd om een keuze te maken wat voor kleur je graag bij jou terug laat komen. Voorkom je dat je veel tijd kwijt gaat zijn aan het schilderen? Je bent altijd zeker van een strak en fantastisch resultaat dankzij De Bell Schilderwerken Etten-Leur.