Leuke accessoires voor kinderen

Leuke accessoires voor kinderen


Het leuke aan accessoires is dat je de outfit van je kind makkelijk kunt opleuken en dat je ze eindeloos kunt combineren met andere kledingitems. Je kunt er alle kanten mee op! Zo kan een blousekraag onder een jurkje, maar staat het ook heel erg leuk onder een stoere trui. Je hebt denk ik al wel door dat je heel veel kan met accessoires. Om je wat verder te helpen hebben we wat voorbeelden op een rijtje gezet. Laat jezelf erdoor inspireren zou ik zeggen.

Muts

Vooral met de winterse kou is het super lekker om een muts te hebben. Buiten dat het lekker warm is, maakt het de outfit ook meteen stoer! Dit is dus een erg leuke toevoeging aan de winterse outfit van jouw kind. Bij Hippe Ukkiez hebben ze ook leuke mutsen en bijpassende kinderkleding in Breda.

Sjaal

Een leuke kleur, glitter detail of een leuke print. Veel keuze, dus bij elke jas heb je wel een leuke. Een sjaal zorgt voor een super toffe toevoeging aan een heerlijke warme winterse look.

Tasjes

Niet alleen de mama’s, maar ook de kinderen vinden het leuk om een eigen tasje te hebben. Dit kan een schoudertasje of een rugzak zijn. Tassen zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren dus er is genoeg keuze voor iedereen.

De haren

Niet alleen de kleding is belangrijk, maar ook de haren mogen natuurlijk niet ontbreken. Bij de meiden is de diadeem een van de grootste trends op het gebied van haaraccessoires en erg populair. Een echte musthave dus voor een feestelijke look. Voor de jongens heb je ook leuke haaraccessoires. Je kan natuurlijk voor gel gaan, maar wanneer hij een bad hairday heeft is is een pet een heel leuk alternatief. Ook is een pet natuurlijk heel erg stoer en helpt het wanneer de zon fel schijnt.