Het comfortniveau in en rondom je huis verhogen

Het comfortniveau in en rondom je huis verhogen

We houden tegenwoordig wel van een beetje comfort. We maken het onszelf graag wat makkelijk. En waarom zouden we het onszelf ook onnodig moeilijk maken? We zijn overdag al druk genoeg toch? Dan willen we als we thuis zijn graag genieten.

Voorbeelden van comfort thuis

Als we het hebben over comfort in huis dan kun je al aan de kleinste zaken denken. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de afstandsbediening. Deze is voor ons natuurlijk al jaren de normaalste zaak van de wereld. Maar nog niet zo heel lang geleden moesten we opstaan uit onze luie stoel en naar de televisie lopen om deze op een ander kanaal te zetten. Dat kunnen we ons niet meer voorstellen.

Een ander voorbeeld is het klik aan klik uit systeem voor verlichting. We kunnen tegenwoordig in ons hele huis met een afstandsbediening alle lampen bedienen en dus aan en uit zitten.

Tijdschakelaars zijn een ander middel om bijvoorbeeld de verlichting aan te zetten en uit te laten gaan op de momenten dat wij dat willen. Dit alles zonder naar de lamp te hoeven lopen om het schakelaartje om te klikken.

Elektrische garagedeuren

Een ander voorbeeld dat we even willen uitlichten zijn de elektrische garagedeuren. Deze elektrische garagedeuren zien we steeds meer in de hedendaagse garages. Het wordt zelfs steeds meer standaard geplaatst.

Deze elektrische garagedeuren zijn natuurlijk een goed voorbeeld van comfort. Je kunt de garagedeur middels een afstandsbediening in de auto al open doen als je op bijvoorbeeld honderd meter van je garage bent. Je komt dan het oprit opgereden en kunt gewoon doorrijden zonder uit te hoeven stappen om de deuren te openen. Super handig.

Maar hoe duurzaam is dit alles nu eigenlijk? Met andere woorden, hoelang gaan al deze comfort middelen mee?

Levensduur elektrische garagedeuren

Om te beginnen de elektrische garagedeuren. Als je hier op een normale manier mee om gaat dan gaan deze gewoon tientallen jaren mee. Af en toe wat onderhoud laten plegen of zelf doen aan het motortje en je kunt jaren vooruit.

Wil je overigens een garagedeur kopen in Rucphen om maar een plaats te noemen? Kijk dan eens op de volgende website voor ideeën en inspiratie.