Besparen op je maandelijkse lasten

Besparen op je maandelijkse lasten

Sinds de oorlog in Oekraïne is het leven in Nederland een stuk duurder geworden. Je merkt het aan de prijs van boodschappen, benzine en woonlasten. Zowel de gas- en stroomkosten zijn flink gestegen in prijs, maar wat kun je hier tegen doen? Je kunt slim investeren in je woning en het juist onderhouden ervan. Dakonderhoud in Breda laten wij doen door de specialisten van BRNC Dakwerken. Deze inspecties en onderhoud zijn volgens ons zeer belangrijk om te laten uitvoeren, je betaalt voor kwaliteit, maar schade aan je woning door een lekkages is een stuk duurder dan het onderhouden van je dak.

Stap over naar elektriciteit

Elektriciteit is de toekomst en je kunt er niet vroeg genoeg aan beginnen. Wij hebben zelf besloten om enkele zonnepanelen te laten installeren en de resultaten zijn verbluffend. We moesten wel nog een investering doen op het gebied van koken. Zo zijn we na de installatie van de zonnepanelen overgestapt naar een inductiekookplaat. Voorheen kookte we met gas maar we merkte al snel dat onze gasrekening enorm was opgelopen in vergelijking met vorig jaar. Door deze overstap maken we optimaal gebruik van onze zelf opgewekte elektriciteit en optimaliseren we het rendement, onze volgende investering is in een elektrische auto!

Bespaar niet tijdens een verbouwing

Mocht je de woning nu aan het verbouwen zijn of zijn er plannen om dit in de toekomst te doen? Bespaar niet op bouwmaterialen en isolatie! Ga met specialisten in gesprek over de kwaliteit van de isolatie en de verschillende mogelijkheden. Je betaalt misschien nu iets meer voor een hogere kwaliteit isolatie of een extra laag glas, maar dit betaalt zich in de toekomst zeker terug! Door het hebben van een hogere kwaliteit isolatie kun je met minder energie je huis verwarmen of afkoelen, het betaalt zich op deze manier écht terug!

Onderhoud kan wonderen doen

Het goed onderhouden van de woning bespaart je een hoop kosten op de lange termijn, over het algemeen zijn de onderhoudskosten lager dan herstelkosten na schade. Wij vinden het belangrijk om het dak van de woning te voorzien van goed onderhoud. Op deze manier kom je niet voor onverwachte kosten te staan en weet je precies waar je aan toe bent.